Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Hier vindt u de actuele algemene leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden voor bedrijven aangesloten bij de Nederlandse vereniging van ondernemers in het carrosseriebedrijf. (BOVAG-voorwaarden)

Heeft u vragen over onze algemene levering- en betalingsvoorwaarden neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

 

BOVAG certificering

Auto’s, campers en werkbussen worden met steeds meer technologie, nieuwe materialen en combinaties daarvan ontwikkeld en geproduceerd. Voertuigen bezitten een veelvoud aan sensoren die goed moeten functioneren ten behoeve van de aanwezige rijhulpsystemen (ADAS). Mochten deze systemen niet, of niet goed meer werken kan dit immers leiden tot ongelukken.

Als gevolg van die toenemende complexiteit van voertuigen, moeten schadeherstelbedrijven steeds meer investeren in de uitrusting van hun werkplaats, equipment, kennis en opleidingen. Want enkel zo kunnen de BOVAG vakmannen en -vrouwen de noodzakelijke kwaliteit en veiligheid borgen.

BOVAG hanteert daarom strenge lidmaatschaps- en kwaliteitseisen. Zo dienen alle aangesloten autoschadeherstel-, autoruitherstel en caravan- & camperschadeherstelbedrijven te voldoen aan keurmerken die bovendien worden geaudit door een erkende Certificerende Instelling.

Echter, de technologie van moderne voertuigen ontwikkelt zich alsmaar sneller. Daarom evolueren de keurmerken ook mee met deze ontwikkelingen. BOVAG vindt het bovendien belangrijk dat haar keurmerken breed in de sector worden gedragen. Zodat deze normeringen bijdragen aan het vertrouwen van consumenten en zakelijke opdrachtgevers in de branche, én die hen kwalitatief hoogwaardig schadeherstel garandeert.

Dankzij het vakmanschap van de gespecialiseerde BOVAG-bedrijven wordt de noodzakelijke kwaliteit en veiligheid van het schadeherstel dus geborgd.

 

 

Wij zijn BOVAG gecertificeeerd

Als schadebedrijf ondergaan wij om de twee jaar een fysieke audit om het keurmerk te mogen blijven voeren. Er zal door de desbetreffende brancheorganisatie jaarlijks een inhoudelijke check plaatsvinden. Voor de certificering van de branchenormering wordt gekeken naar de geldigheidsdatum van het laatst verkregen certificaat (BOVAG Standaard categorie 2 en/of BOVAG Erkend Schadeherstel), dat een geldigheidsduur van twee jaar krijgt.

> Lees HIER meer over de certificering