Snel weer aan het werk na schade met uw bedrijfswagen of bestelbus? In onze werkplaats herstellen we groots én we regelen vervangend vervoer.

Ook voor schade aan bestelwagen en zakelijk vervoer gaat u naar Autoschade Zevenbergen.

Onze vaste partners en klanten weten het al, wij zijn letterlijk groots in schade herstel van bedrijfswagens en luxe minibus. Onze werkplaats is ruim en geschikt voor tientallen auto’s en bussen in groot formaat. De 10 meter lange afsluitbare spuitcabine voldoet aan moderne eisen en is passsend voor ieder type bedrijfswagen.

De grootste spuitcabine van 10 meter lang én werkplaats voor grote bedrijfswagens en minibussen, vindt u bij Autoschade Zevenbergen. Goed bereikbaar en ons vakkundig team herstellers kan zeer groot formaat aan.

Schade aan uw bedrijfswagen? Dat regelen we.

Verlies geen werktijd, wij herstellen snel.

Onze ruime werkplaats en 10 meter lange spuitcabine is ingericht voor groot formaat schadeherstel. Omdat wij alle schade kunnen herstellen onder één dak, is uw bedrijfswagen snel herstelt. Zodat u vlot weer aan het werk kunt. We bieden tijdelijk vervangend vervoer.

Meer weten? Bel ons >

Geen tijdverlies
met vervangend vervoer en snel
schadeherstel

Eén van de
7 zorgeloze zekerheden

autospuiterij professioneel

Autoschade
Zevenbergen
snel herstel van
schade aan uw bedrijfswagen.

Autoschade is altijd vervelend, en komt nooit goed uit. Wij zijn er om de schade onzichtbaar weg te nemen. Dat doen we al heel veel jaren, en met een groot team specialisten. Dus uw auto, bus of camper is bij ons in de juiste handen. En we helpen u met verwerking via de verzekering. Zo zorgeloos doen we dat. Lees hieronder de meestvoorkomende autoschades.

De grootste in de regio: 10 meter lange spuitcabine én werkplaats geschikt voor grote bedrijfswagens, minibussen en taxibussen, vindt u bij Autoschade Zevenbergen. Goed bereikbaar en ons vakkundig team herstellers kan ieder groot formaat schadeherstel aan.

Autoschade Zevenbergen kan op groot formaat spuitwerk leveren. De tien meter lange spuitcabine is voorzien van professionele afzuiging en we werken met het automatisch Moonwalk PPG Nexa Autocolor kleurmengsysteem. Het vergroot de
efficiency, verlaagt verspilling van lakken en daardoor kunnen we sneller resultaat leveren.

professionaal spuiten verf systeem

De lezing van de lakkleur gaat automatisch en wordt vastgelegd in het kleurmengsysteem, zodat wij altijd de exacte kleur kunnen bereiken.

grote auto spuiterij

De spuitcabine en de grote werkplaats zijn bijzonder geschikt voor grotere werkbussen en luxe minibussen en taxibussen. Uw zakelijk vervoer wordt snel hersteld door onze ervaren specialisten.

> Neem contact op met Jeroen. Hij maakt een mooi zakelijk aanbod.

Project schade bedrijfswagen

Bekijk onze video’s waarin we meer vertellen over zakelijk schadeherstel. Met speciale projecten en uitdagingen die ons team specialisten echt niet uit de weg gaan. Voor iedere schade heeft Autoschade Zevenbergen de perfecte oplossing. Je bent snel weer op weg.

werkplaats autoschade

Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht voor u en het ontzorgen rondom uw autoschade, dát is onze kracht. Uw tevredenheid over onze klantenservice willen we van de hoogste kwaliteit houden. Deel met ons uw ervaring, want dat kan nieuwe klanten helpen om ook voor onze service te kiezen. Dank u wel alvast!

Reviews >

Snel een taxatie nodig van uw schade?

Wij geven u persoonlijk advies en herstellen snel uw schade.

1 klik en wij helpen u

Grote werk- plaats voor werkbus en taxibus