Handig, eén adres bij autoschade.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat hoekje maken wij weer perfect netjes. Van de kras in de lak, sterretje in de ruit of een hele nieuwe ruit, deuken en butsen weer onzichtbaar netjes herstellen.

Onze specialisten van Autoschade Zevenbergen weten voor iedere autoschade de juiste behandeling en werken met de meest moderne apparatuur.

Door voortdurend te investeren in opleidingen, trainingen en productiemiddelen behoren wij tot één van de meest moderne autoschadeherstelbedrijven van West-Brabant.

Klik hieronder en lees meer over onze diensten, of bel 0168 – 370 375

Wacht niet te lang
na schade. Wij zorgen
dat u snel kreukvrij
op weg kunt.

Autoschade totaal herstel

Van kleine kras tot grote deuk, alsof het nooit gebeurd is.

Welk merk auto u ook rijdt, heeft u schade dan kunt u direct bij ons langskomen. Autoschade Zevenbergen is uw autoschade hersteller en gecertificeerd Focwa-bedrijf. Wij handelen alle schade voor u af bij vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. Puur gemak voor u.

Ruitschade groot en klein

Van sterretje tot nieuwe ruit, snel en vakkundig hersteld.

Als specialist in ruitschade herstel kunnen wij direct en snel bij ons op locatie uw ruit herstellen. Van sterretje tot complete ruitvervanging en kalibratie van uw Advanced Driver Assistence System.

Lees meer over ons specialisme ruitschade herstel >

Zakelijk vervoer en bestelwagens

Van luxe minibus, camper tot werkbus, wij herstellen groots.

Onze grote en vooral hoge werkplaats is geschikt voor grotere voertuigen zoals luxe minibussen, werkbussen, bestelwagens en zelfs campers. Ook de royale en professionele spuitcabine heeft de capaciteit voor groot en zakelijk vervoer schadeherstel.

Meer weten ? Lees alles >

Al 25+ jaar zijn wij de beste in autoschade herstel. In 2022 vierden we dat met een nieuwe huisstijl. Onze uitstekende service
blijft onveranderd!

Heeft u onze video serie al gezien? Volg ons op YouTube.

Snel een taxatie nodig van uw schade?

Wij geven u persoonlijk advies en herstellen snel uw schade.

1 klik en wij helpen u

Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht voor u en het ontzorgen rondom uw autoschade, dát is onze kracht. Uw tevredenheid over onze klantenservice willen we van de hoogste kwaliteit houden. Deel met ons uw ervaring, want dat kan nieuwe klanten helpen om ook voor onze service te kiezen. Dank u wel alvast!

Reviews >

Expertise van het hoogste niveau