De finishing touch, de lak. In onze professionele spuiterij komt het eindresultaat tot leven.

Ook voor schade aan bestelwagen en zakelijk vervoer gaat u naar Autoschade Zevenbergen.

Verfmengen tot in perfectie, dat doen wij in onze mengruimte direct naast onze spuiterij, met de revolutionaire mengmachine Moonwalk van PPG Nexa Autocolor. Geen Michael Jackson, wél een van de meest nauwkeurige, geautomatiseerde kleurmengsystemen. Waar vroeger het mengen van de juiste lakkleur nog een handmatig tijdrovende klus van wegen en bewerken was, wordt de autospuiter nu geholpen met een geavanceerd systeem.

Het Moonwalk systeem van PPG Nexa Autocolor werkt volauto- matisch en geeft een bijzonder consistent resultaat. Bovendien verhoogt het de efficiency in en om de spuiterij, want de autospuiter kan zijn tijd en aandacht volledig aan de afwerking geven. En de spuitcabine? Met de capaciteit van onze 10 meter lange spuiterij past iedere auto en zelfs bedrijfswagen en minibus.

Perfectie in uw autolak.

Professioneel verf mengsysteem voor precisie.

Autoschade Zevenbergen heeft dé innovatie op het gebied van mengmachines voor de autoherstelmarkt. Het stelt ons in staat om exact de juiste kleur te mengen, en te behouden bij iedere spuitsessie. In onze professionele grote spuitcabine worden alle onderdelen stofvrij en tot in perfectie gespoten.

Altijd een exact resultaat met het Moonwalk
systeem

Eén van de
7 zorgeloze zekerheden

automatisch kleurmengsysteem autospuiterij

Autoschade
Zevenbergen
dan bent u
strak in de lak.

Kras of deuk die in de lak schade heeft veroorzaakt heeft direct uw aandacht nodig. Want lak is er om uw auto tegen weer en wind te beschermen, zodat er geen roest en schade aan de constructie van uw auto kan ontstaan. En dat is voor uw veiligheid! Wij zijn professioneel schadehersteller en beschikken over een professionele spuiterij en een zeer ervaren team. Heeft uw lakschade? Bel ons of
kom langs. Zo zorgeloos doen we dat.

Kleine deuken van maximaal een 2 euro muntstuk kunnen wij in de meeste gevallen uitdeuken zonder spuiten. Er is dan dus geen plamuur nodig en daarna is spuiten ook te voorkomen.

Het is bij dit soort deukjes wel belangrijk dat de deuk niet door de lak heen is gestoten. Dus heeft u een klein deukje, wij herstellen het snel en  voordelig voor u.

uitdeuken zonder spuiten

Bespaar op schade zonder spuiten:

• Geen kosten voor spuiten van de lak.
• Bij een klein deukje, kom direct.
• Onze specialisten werken als team samen.

Project autoschade.

Bekijk onze video’s waarin we meer vertellen over autoschade herstel. Met speciale projecten en uitdagingen die ons team specialisten echt niet uit de weg gaan. Voor iedere autoschade heeft Autoschade Zevenbergen de perfecte oplossing.

professionaal spuiten verf systeem

Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht voor u en het ontzorgen rondom uw autoschade, dát is onze kracht. Uw tevredenheid over onze klantenservice willen we van de hoogste kwaliteit houden. Deel met ons uw ervaring, want dat kan nieuwe klanten helpen om ook voor onze service te kiezen. Dank u wel alvast!

Reviews >

Snel een taxatie nodig van uw schade?

Wij geven u persoonlijk advies en herstellen snel uw schade.

1 klik en wij helpen u

Specialist in autolak en
spuitwerk schadeherstel