Snel weer zicht. Wij herstellen alle autoruiten en resetten instellingen voor optimale rijveiligheid.

Autoruit schadeherstel direct bij u in de buurt, Autoschade Zevenbergen.

Een sterretje, kras of barst in de ruit? Het komt altijd onverwachts en uw aandacht is belangrijk, want dat kleine sterretje kan snel groter worden. Kom direct bij ons langs, want wij kunnen direct naar uw schade kijken en herstellen het snel met onze befaamde harsmethode, zodat meer schade wordt voorkomen en u snel weer verder kunt.

Ook voor het vervangen van alle ruiten kunt u bij ons terecht. Het is wel zo fijn dat de vervangen ruit van dezelfde kwaliteit is als de bestaande. Wij zorgen dat het juiste glas wordt geleverd, én we plaatsen gelamineerde of verwarmde ruiten, lichtsensoren en regelen de perfecte kalibratie van de camera.

Uw autoruit veilig herstellen

Juiste afstelling van rijhulpsysteem en autoruit.

Met de nieuwste technologieën is het essentieel dat u goed zicht hebt en dat de systemen goed functioneren. Na vervanging van uw ruit, checken wij altijd uw car-assist systeem en kunnen ook een uitgebreide kalibratie verzorgen, zodat u weer veilig rijdt.
Meer weten? Bel ons voor meer informatie.

Geen zorgen. Uw
ruit wordt vakkundig
hersteld door onze
specialist

Eén van de
7 zorgeloze zekerheden

Autoruit kapot?
Wij zijn specialist
voor herstel
en kalibratie.

Irritant hè, ineens een sterretje in de ruit. Van een opspattend steentje, of door kou en warmte. U weet al dat wanneer het sterretje klein is, het herstel meestal gratis is. Dus laat onze experts ernaar kijken. Maar ook alle andere autoruit schade kunnen wij voor u herstellen. En we helpen u met de afhandeling richting uw verzekering. Zo zorgeloos doen we dat.

Tik, en een ster in uw voorruit. Dat komt nooit goed uit, en het kan direct het zicht met autorijden verslechteren en dat is niet veilig. Maar gelukkig kan een klein sterretje, snel en vrijwel onzichtbaar worden verholpen. Soms zelfs kosteloos.

ruitschade klein

Er snel bij zijn, dat is wel belangrijk. Want zo’n klein sterretje kan toch verrassend snel groter worden en dan is vervanging van de complete ruit noodzakelijk.

Bovendien kan een sterretje uw APK controle dwarsbomen. En dat wilt u vast en zeker voorkomen.

Kom direct naar Autoschade Zevenbergen. Sneller voor u, want wij zijn uw lokale schadeherstel specialist in West-Brabant. We bekijken met u de schade en plannen direct de dag voor de reparatie in.

Bespaar door te voorkomen: een sterretje van 2 cm? Dan is herstel wellicht gratis. > Neem contact met ons op voor snel ruitherstel.

Project ruit.

Bekijk onze video’s waarin we meer vertellen over ruitschade herstel. Met speciale projecten en uitdagingen die ons team specialisten echt niet uit de weg gaan. Voor ieder ruit hebben zij de perfect oplossing.

nieuwe autoruit montage

Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht voor u en het ontzorgen rondom uw autoschade, dát is onze kracht. Uw tevredenheid over onze klantenservice willen we van de hoogste kwaliteit houden. Deel met ons uw ervaring, want dat kan nieuwe klanten helpen om ook voor onze service te kiezen. Dank u wel alvast!

Reviews >

Snel een taxatie nodig van uw schade?

Wij geven u persoonlijk advies en herstellen snel uw schade.

1 klik en wij helpen u

Aandacht
voor optimaal
ruitherstel