Al 25 jaar autoschade herstel, snel en goed. Onze specialisten herstellen deukjes zonder spuiten, steenslag, inbraak, bumper en lakschade.

Herstel van alle autoschade, daarvoor gaat u naar Autoschade Zevenbergen.

Nét niet dat paaltje gemist, of onhandig met de fiets langs de auto geschampt… kleine schade kan iedereen overkomen, en dan is het zeker niet altijd nodig om direct de verzekering te bellen. Of te schrikken voor grote onverwachte onkosten. Want soms zit de oplossing in een klein hoekje. Autoschade Zevenbergen lost alle kleine of grotere autoschades snel voor u op. En wij doen al 25 jaar autoschade herstel naar goede tevredenheid. Dus bel ons, kom langs en wij lossen het snel voor u op.

Soms kan dat deukje zelfs zónder spuiten prima uitgedeukt worden, en dat scheelt weer in de kosten. U kunt ook bij ons terecht voor andere vormen van autoschade, zoals steenslag reparatie, bumper reparatie, stormschade of vervelende inbraakschade. Wanneer u snel reageert en door ons de eerste schade laat bekijken, kunnen wij het vaak sneller en makkelijker voor u oplossen dan u vooraf dacht. Wij denken altijd mee en nemen uw zorgen graag helemaal weg.

Onverwachte schade, wij laten het verdwijnen.

Onze schademonteurs verhelpen alle schade.

Onze ruime werkplaats voorziet in alle moderne technieken zodat iedere vorm van autoschade netjes herstelt wordt. Het Autoschade Zevenbergen team is groot en de collega’s werken vaak al jarenlang met veel plezier aan grote en kleine uitdagingen. Zij willen uw schade graag zo netjes mogelijk laten verdwijnen. Bovendien beschikken we over een grote geautomatiseerde Moonwalk spuiterij, dus ook lakschade verhelpen wij.

Grote en kleine schade vakkundig hersteld
door onze
specialist

Eén van de
7 zorgeloze zekerheden

autoschade bepalen

Autoschade
Zevenbergen
herstelt het.

Autoschade is altijd vervelend, en komt nooit goed uit. Wij zijn er om de schade onzichtbaar weg te nemen. Wij doen al 25 jaar autoschade herstel met een groot team specialisten. Dus uw auto, bus of camper is bij ons in de juiste handen. Natuurlijk helpen wij u ook met de verwerking via de verzekering. Zo zorgeloos doen we dat. Lees hieronder de meestvoorkomende autoschades.

autoherstel handwerk

Kleine deuken van maximaal een 2 euro muntstuk kunnen wij in de meeste gevallen uitdeuken zonder spuiten. Er is dan dus geen plamuur nodig en daarna is spuiten ook te voorkomen. Het is bij dit soort deukjes wel belangrijk dat de deuk niet door de lak heen is gestoten. Dus heeft u een klein deukje, wij herstellen het snel en voordelig.

Bespaar op schade zonder spuiten:

• Geen kosten voor spuiten van de lak.
• Bij een klein deukje, kom direct.
• Onze specialisten werken als team samen.

Project schade.

Bekijk onze video’s waarin we meer vertellen over autoschade herstel. Met speciale projecten en uitdagingen die ons team specialisten echt niet uit de weg gaan. Voor iedere autoschade heeft Autoschade Zevenbergen de perfecte oplossing.

schadehersteller wielkast

Ervaringen van klanten

Persoonlijke aandacht voor u en het ontzorgen rondom uw autoschade, dát is onze kracht. Uw tevredenheid over onze klantenservice willen we van de hoogste kwaliteit houden. Deel met ons uw ervaring, want dat kan nieuwe klanten helpen om ook voor onze service te kiezen. Dank u wel alvast!

Reviews >

Snel een taxatie nodig van uw schade?

Wij geven u persoonlijk advies en herstellen snel uw schade.

1 klik en wij helpen u

Groot team schade specialisten